Refleksologiaa ja klassista homeopatiaa Salus Balanssista

Elämän tasapainoa - Hoitojemme perustana on elinvoiman tasapainottaminen jokaisen asiakkaan omien voimavarojen mukaan.
Luonnollista hoitoa - Salus Balanssin hoitoihin kuuluvat toisiaan täydentävät luontaishoidot; refleksologia, klassinen homeopatia sekä Antlitz-analyysi ja solumineraalit.
Refleksologi - homeopaatti Ulla Salmi

https://salusbalanssi.wordpress.com/

 

Luontaishoitola Kaisu Niiranen

Vaihtoehtohoitojen ja lääketieteen tulisi kulkea käsikädessä Suomessa, kuten monessa muussa maassa jo toimiikin.  Ajan antaminen itselle ja esimerkiksi käymällä erilaisissa hoidoissa auttaa kehoa ja mieltä pysymään avoimempana ja virkeänä.

Ihmisen tulisi ylläpitää ja vaalia terveyttä, kuunnella omaa kehoa ja sen viestejä. Oman kehon huoltaminen tulisi olla säännöllistä. Lepo, nukkuminen, liikunta ja oikeanlainen ravinto auttavat terveyden ylläpitämisessä. Ravitsemuksen lisäksi tänä päivänä tarvitaan toimivat ravintolisät turvaamaan soluille riittävä energia uudistumaan ja pysymään terveenä.

https://www.luontaishoitolakaisuniiranen.net/

 

KuntoPuro - elämäsi kuntoon

Kerttu Helynen on tehnyt yli 20 vuotta töitä ammattiurheilijoiden kanssa ja toiminut elämäntaidonvalmentajana lähes kymmenen vuotta.KuntoPurossa valmennetaan saavuttamaan tavoitteita. Tavoitteisiin päästään, kun yksilö/yhteisö on fyysisesti ja henkisesti vahva.

Kerttu Helynen, elämäntaidon valmentaja, puh. 040 5878 094

 


Liikunta ja ravinto Nina Hietanen

Nina Hietanen on liikuntatieteiden maisteri, FISAF Personal Trainer. Ninan kautta voit tilata personal trainer -palveluita: liikuntaohjelmia, ravinto-ohjelmia, neuvontaa ja lajiohjauksia sekä yksityisille henkilöille että yrityksille.Haluatko löytää uuden lajin, tarkistaa ravinto- ja liikuntatottumuksiasi tai ehkä testata kuntosi?
Oma hyvinvointisi on itsestäsi kiinni!

https://fi-fi.facebook.com/Liikunta-ja-ravinto-281791722786/https://fi-fi.facebook.com/Liikunta-ja-ravinto-281791722786/

Saturday the 1st - Tmi Elken - Eeva-Liisa Koskela - Mäntyniementie 17 - 84100 Ylivieska - Puh. 0440-428 583 -info (at) elken.fi - Top 10 Binary Options