Miksi käytät aikaasi tekstinkäsittelyyn, kun voit tilata puhtaaksikirjoituspalvelun ammattitaitoiselta ja nopealta kirjoittajalta. Tarjoan tekstinkäsittelyosaamistani yrityksille, yhteisöille sekä yksityisille.

Voin toteuttaa puolestasi tekstinkäsittelyn, puhtaaksikirjoituksen, asiakirjojen viimeistelyn ja asemoinnin sekä auttaa sinua graafisessa suunnittelussa.

Voin luoda sinulle tai yrityksellesi asialliset powerpoint –esitykset, suunnitella pienimuotoisia esitteitä, luoda wordiin pohjautuvia lomakkeita tai excelin taulukoita.

Olen opiskellut aikanaan jo peruskoulussa 10-sormijärjestelmän, suorittanut tietokoneen käyttäjän A ja AB –ajokortit ja tehnyt sihteerin töitä useamman vuoden. Keväällä 2011 suoritin Visuaalisen viestinnän kurssin verkko-opiskeluna. Ja mikä parasta, olen saanut kiitosta selkeistä ja asianmukaisista esitteistä ja esityksistä, joita olen tehnyt.

Laskutushinta 30 €/h + alv 24%

Ota yhteyttä sähköpostitse, info (at) elken.fi tai soita numeroon 0440 428 583. Mikäli en pysty vastaamaan, jätä viesti, niin otan yhteyttä. Suunnitellaan sinulle tai yrityksellesi sopiva palvelu yhdessä.

Saturday the 1st - Tmi Elken - Eeva-Liisa Koskela - Mäntyniementie 17 - 84100 Ylivieska - Puh. 0440-428 583 -info (at) elken.fi - Top 10 Binary Options